3-Torens jeugd doet het goed in Hellevoetsluis

Het was een heerlijke zaterdag op 5 oktober, de zon scheen volop en met maar liefst 11 spelers ging de jeugd van 3 torens op weg naar Hellevoetsluis, Daar was het RSB Grand Prix Toernooi OJKP bij Schaakvereniging De Pionier. Deze keer kon ik er zelf ook weer een keer bij zijn. En dat was heel leuk om mee te maken met zoveel 3-Torens jeugd in de verschillende poules. De locatie was heel mooi en ruim en goed georganiseerd. Alles liep op rolletjes

En jullie hebben het goed gedaan! Op de RSB site vind je een RSB Grand Prix OJKP verslag en alle uitslagen. Hieronder een kort overzicht van onze eigen spelers.

Atharva werd tweede in groep V2. Dat is hartstikke goed gedaan! De viertallen zijn de top groepen van de RSB Grand Prix en ook daar is 3-Torens goed vertegenwoordigd. Gefeliciteerd Atharva!

In groep V4 speelden twee spelers van 3 torens mee. Rayhan, die vlak voor de zomer bij 3-Torens is begonnen en Aliyah.

Aliyah speelde een goed toernooi en pakte de beker van de tweede plek. Hartstikke mooi Aliyah!

Rayhan deed het goed en wist van Aliyah te winnen, maar moest toch met een vierde plaats genoegen nemen.

In de zestallen speelde Muchen in Z1 en hij werd tweede in deze poule van 6 spelers en daarvoor kreeg hij zijn welverdiende beker. Gefeliciteerd Muchen!

Voor Liesbeth in poule Z2 was het een lastig toernooi. Zij eindigde op de zesde plaats. Met een TPR iets onder haar rating. Maar met een partij meer gewonnen had haar TPR precies op haar huidige rating gekomen. Zo klein kunnen de verschillen zijn.

In poule Z3 speelde Rico. Ook voor hem werd het wel een beetje lastige middag. De sterkte van de spelers lag dicht bij elkaar. En wist 2 partijen naar zich toe te trekken.

In poule 6 speelden Teng-Yi en Caroline

Caroline won de beker van de derde plaats door 3 van de 5 partijen te winnen. Gefeliciteerd Caroline!

Teng-Yi pakte 2 punten en eindigde op de 5e plek. Een mooi resultaat voor één van je eerste toernooien Teng Yi!

Voor Timo was het zijn eerste toernooi. En dat heeft hij meteen heel goed gedaan. Hij was ingedeeld in de eerste groep van de achttallen. En daar won hij 5 van de 6 partijen. Mooi hoor! En natuurlijk ook een mooie beker voor deze 1e plaats!

Levi speelde goed. Maar hij was ingedeeld in een sterke poule. Daar wist hij beslag te leggen op de 7e plek.

In de vierde achttallen groep speelde Marjolein en Evan mee.

In de achttallen zijn 4 bekers te winnen. En marjolein had er één te pakken omdat zij vierde werd. Goed gedaan Marjolein! En gefeliciteerd!

Voor Evan was het zijn eerste toernooi. Spannend! Hij eindigde op de vijfde plaats. Mooi gedaan!

In groep 5 van de achttallen speelde Veronika.

Veronika is nog niet zo lang bij 3-Torens en dit was haar eerste echte toernooi. Dat heeft ze prima gedaan. Met 3,5 punt uit acht partijen heeft een mooie TPR startrating van 547 behaald in deze vijfde groep van de achttallen. Dat werd een mooie 4e plek èn haar eerste beker!

Het volgende RSB Grand Prix toernooi is op zondag 20 oktober bij Jeugd Schaakvereniging de Pionnetjes: